KONTAKT

ENB Construction

ENB Construction është një kompani ndërtimi me adm ing.Besmir Beqiri,e cila operon kryesisht në Tirane,në fushë të gjerë punimesh nga vila,struktura metalike,rrugë,pallate etj.
Ne ofrojmë experiencën dhe njohuritë tona në shërbimin tuaj.

Na gjeni te Kullat Binjake,Kati i dytë.Tiranë

Nr. Telefoni: +355 69 931 5739
E-mail: beqiribesmir@yahoo.com

DERGONI MESAZH